bakkerij jan de bakker
J. Lindeboom Brood en Banket
Pyramideweg 15 - Urk - Tel. 0527 - 681420
facebook facebook
 

Specialiteiten


Saucijzenbroodjes

De saucijzenbroodjes van Patisserie Jan de Bakker zijn een begrip op Urk en in de wijde omgeving. Het saucijzenbroodje onderscheid zich door zijn pittige smaak, malsheid en vorm.

Bijzonder aan dit broodje is dat hij uitermate geschikt is voor sportkantines, bedrijfskantines, lunchrooms of benzinestations. 

saucijzenbroodje 

Opgespoten cake

Een opgespoten cake is een heerlijke roombotercake die wordt opgevuld met slagroom en de buitenkant wordt afgewerkt als een taart. Proef hem één keer en u wilt niets anders meer!  

Slagroomsoezen

Patisserie Jan de Bakker staat ook bekend om zijn overheerlijke slagroomsoezen. Tijdens Koningsdag kleuren deze soezen oranje en daarmee heel Urk. 

slagroomsoezen

Urker Dikkertjes

Urker Dikkertjes worden in de rest van het land gevulde koeken genoemd. Dat wij ze op Urk Dikkertjes noemen heeft met de vorm van de koek te maken. De koek wordt gemaakt van verse roomboter en wordt ruim gevuld met amandelspijs. Deze bolle vulling maakt hem het Urker dikkertje.

 

Margpippies 

Mergpijpjes, in de Urker volksmond margpippies genoemd, worden veel gegeten bij een bakje koffie. Op Urk zeggen ze: ``bij een bekkien hoort een lekker margpippien``. 

© 2013 Jan de Bakker - Design & ontwikkeling Weerstand Videoprodukties